кадър: БНТ Редактор: Всяко лекарство може да има странични ефекти. Само за

...
кадър: БНТ Редактор: Всяко лекарство може да има странични ефекти. Само за
Коментари Харесай

Д-р Мария Стаева, алерголог: Дълготрайните странични ефекти от ваксините са митове и легенди

кадър: БНТ 

Редактор: 

Всяко лекарство може да има странични резултати. Само за хомеопатията може да се каже, че няма такива, тъй като в нея няма нищо. Това сподели в студиото на Българска национална телевизия алергологът от Александровска болница доктор Мария Стаева. „ Само водата няма странични резултати, тъй като в нея няма нищо “, разяснява тя.

Тя изясни, че най-честата реакция на имунизацията против ковид е лека болежка, настинка и лека температура, като това е по-скоро при младежите. При възрастните постоянно няма никакви странични резултати, съобщи специалистката.

Говорим ли за дълготрайните последици от имунизациите, ще влезем в рубриката „ легенди и митове “, сподели още доктор Мария Стаева. Тя описа, че с удивление е видяла в своя фейсбук обява от другар, в която се приказва за „ отровите “ във имунизациите. В нея се цитира името на доктор, което звучи авторитетно, само че откакто доктор Мария Стаева направила инспекция, се оказало, че подобен доктор няма.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР